Kakor och PUL - PTK
Sök

Om kakor och PUL

På PTKs hemsida används kakor (cookies). Det är en textfil som lagras på din dator när du besöker oss som gör att vi känner igen dig nästa gång.

Textfilen, kakan, underlättar navigering och inloggning för dig som användare. Enligt lagen om elektronisk kommunikation (2003:389), ändrad genom lagen (2011:590), ska alla som besöker en webbplats med kakor (cookies) få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad dessa kakor används till och hur kakor kan undvikas.

Kakor kan kategoriseras i grupperna "sessionkakor" och "varaktiga kakor". Sessionkakor lagras tillfälligt i användarens datorminne och försvinner då användaren stänger webbläsaren. Varaktiga kakor lagras mer permanent på användarens dator.

Användaren kan förhindra att kakor används genom att ändra i webbläsarens säkerhetsinställningar så att den dator du använder inte tar emot kakor alls, eller att webbläsaren ställer frågor om tillåtelse varje tillfälle.

Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar.

Vill du veta mer?

Kommunikationsmyndigheten PTS tillhandahåller en informationssida om kakor. PTS arbetar för att alla i Sverige ska ha tillgång till effektiva, prisvärda och säkra kommunikationstjänster.

Så här hanterar vi dina personuppgifter

PTK är personuppgiftsansvarig enligt personuppgiftslagen (1998:204) PUL och vi är angelägna att sköta detta ansvar korrekt.

De personuppgifter som du lämnar när du anmäler dig till kurs eller när du beställer material kommer endast att användas av PTK. I de fall laglig skyldighet föreligger, kan uppgifterna komma att lämnas till exempelvis Skattemyndigheten. Du kan få information om innehållet om dig i vårt register och möjlighet finns att rätta eventuella felaktigheter.

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post