RSS - PTK
Sök

Håll dig uppdaterad med RSS

RSS håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna, pressmeddelande och remissvaren utan att besöka webbplatsen.

Så fort en nyhet publiceras som matchar dina val av RSS-flöden uppdateras även din RSS-läsare. RSS är ett standardformat för att leverera nyhetsrubriker och sammanfattningar.

Ta emot RSS

För att ta emot RSS behöver du en RSS-läsare. Det finns inbyggt i de vanligaste webbläsarna. Det finns också flera olika gratis separata RSS-läsare att ladda ner och installera på din dator och på din telefon. Även vissa e-postprogram kan ta emot RSS.

RSS-läsare fungerar på olika sätt, men principen är att du anger länkar till de RSS-flöden du vill prenumerera på. Om du ser RSS-symbolen på en sida som du önskar prenumerera på kan du prova att dra RSS-symbolen till din RSS-läsare eller högerklicka och välja "kopiera länkadress". Länken klistrar du samtidigt som du skapar ny "feed" i din RSS-läsare.

Om RSS på Wikipedia http://sv.wikipedia.org/wiki/RSS
Blogspace.com/rss/resources http://blogspace.com/rss/readers

Du får använda PTKs RSS-flöden på egen hemsida under förutsättning att endast rubriken används och att du länkar till artikeln på ptk.se.

Prenumerera på RSS!

Här är länkar till våra RSS-flöden:

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post