Så hjälper PTK - PTK
Sök

PTK stöttar genom utbildning och information

PTK hjälper och stöttar dig i ditt uppdrag genom information, utbildning och stöd. 

Utbildning

Du som är arbetstagarnas representant har samma rättigheter och skyldigheter som övriga ledamöter i styrelsen. Du behöver därför kunskap om företagsekonomi, juridik och strategi. Den som kandiderar till en styrelseplats bör så snart som möjligt gå PTKs utbildningar.

På PTKs kurser och seminarier får du kunskap och verktyg för att kunna engagera dig och nå inflytande. Du lär dig allt från ekonomi och analys, strategi till affärsengelska. Som ledamot eller suppleant i bolagsstyrelse har du rätt till ledighet med bibehållen lön under utbildningen. Se PTKs kursutbud just nu för dig som bolagsstyrelseledamot.

Material

Ta hjälp av PTKs material om inflytandefrågor, beställa och ladda ner från PTKs webbshop.

Registrera dig!

Registrera dig på PTKs hemsida så får du inbjudningar till våra kurser och seminarier, information om nyheter inom området och tips om vårt material. Registrera dig här!

Frågor? Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor. Det kan röra problem du stött på i din roll eller frågor om våra kurser och vår information. Kontakta Ylva Petersson eller Louise Widen för frågor kring ditt arbete i bolagsstyrelsen, och Pia Kviberg om du har frågor om kurser. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post