Rekord för TRRs jobbmässa - PTK
Sök

Det var ovanligt många besökare och utställare på TRRs jobbmässa.

Rekord för TRRs jobbmässa

Höst och vår anordnar TRR Trygghetsrådet en jobbmässa där företag och arbetssökande får chans att träffa varandra. I vanliga fall brukar det vara runt 500 deltagare och 30 utställare – nu var de många fler.

Det är häftigt med så mycket folk på en och samma plats. Nu var det över 720 personer anmälda, vilket är cirka 50 procent fler än vanligt. En bidragande orsak är säkert ett fokus på uppsagda från Ericsson vilket bidrar till det ovanligt stora intresset bland företag. Bland utställarna hittar vi företag från både privat och offentlig sektor som till exempel Bosch Rexroth, Assa Abloy, Trafikverket, Försvarsmakten och Polisen.

Oväntade möten

TRR vill med jobbmässan skapa en mötesplats mellan arbetsgivare som söker personal och TRRs kompetenta klienter. En mässa som ger möjlighet till oväntade möten. När en arbetssökande inser att det finns arbetsgivare i helt andra branscher som har nytta av ens kompetens. Det var inte bara större arbetsgivare som hade tagit chansen att vara med på mässan utan även ett antal mindre arbetsgivare som sökte ny personal.

Det är fullt av företag på mässan och mot slutet av dagen säger de jag har pratat med att de är mycket nöjda och har träffat en del riktigt intressanta kandidater. De arbetssökande är också nöjda, även om de tror att denna mässa kan vara ett ännu bättre tillfälle för arbetsgivaren. Höstens jobbmässa är redan inbokad till onsdagen den 11 oktober.

På uppdrag av Svenskt Näringsliv och PTK hjälper TRR uppsagda tjänstemän till nytt arbetet. Med bra arbetsgivare och bra kandidater kan TRRs jobbmässa inte ge annat än bra resultat. 

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post

Om TRR Trygghetsrådet

TRR Logotyp

TRR Trygghetsrådet ger stöd och hjälp till tjänstemän som förlorar jobbet på grund av arbetsbrist. TRR Trygghetsrådet ägs av PTK och Svenskt Näringsliv.