Sprid information om Knegdeg - PTK
Sök
Foto på Knegdeg

Sprid information om Knegdeg

Broschyr, banner eller bädda in? Det finns flera olika sätt för dig att sprida information om Knegdeg.

Knegdeg.se är en webbplats som visar värdet av kollektivavtal vid olika händelser i livet. Vi vill att fler ska hitta till Knegdeg! För att underlätta för dig som är förbundsanställd har vi sammanställt tips på vad du kan göra.

Beställ broschyr om Knegdeg

Vi har tagit fram en broschyr som på ett roligt och enkelt sätt lockar till att besöka Knegdeg.se. Den är ett bra material för exempelvis dig som är förbundsanställd att dela ut på möten för att visa på värdet av kollektivavtal.

Beställ broschyren kostnadsfritt i vår webbshop. Du måste vara inloggad för att göra det.

Ladda ner banners

Vi har tagit fram banners i två olika standardstorlekar, 500*1200 (pdf med översikt) och 600*800 (pdf med översikt) på områdena sjuk, föräldraledig och pension.

Kom ihåg att länka till respektive område på Knegdeg! Behöver ni en annan storlek än de vi tagit fram? Mejla oss på knegdeg@ptk.se.

Bädda in eller länka till filmerna på er webbplats

Du får väldigt gärna använda våra filmer som finns på Knegdeg. Bädda in eller länka till filmerna på de sidor på förbundets webbplats som handlar om dessa sakfrågor. Kod för inbäddning och länkar hittar du på Knegdegs kanal på You tube:

Förslag på texter om Knegdeg

Kort allmän information om webbplatsen

Knegdeg.se är en webbplats som visar värdet av kollektivavtal vid olika händelser i livet. Kanske får du flera tusenlappar extra i månaden när du är föräldraledig? Eller har du samlat ihop hundratusentals kronor mer i pension när det är dags att sluta jobba? Med filmer, formler och fakta visar knegdeg.se hur stor skillnad ett kollektivavtal gör för din privata ekonomi.

Lång allmän information om webbplatsen

På webbplatsen Knegdeg.se visas hur mycket pengar som betalas ut vid olika händelser i livet där ett kollektivavtal kan göra stor skillnad. Till exempel hur mycket som betalas ut vid föräldraledighet om arbetsgivaren har respektive saknar kollektivavtal.

Knegdeg ger också information om ersättning vid sjukdom, arbetsskada och dödsfall med och utan kollektivavtal. Knegdeg berättar vidare hur mycket som sätts av i tjänstepension varje månad, och vilken skillnad de låga avgifterna inom de kollektivavtalade tjänstepensionsplanerna gör. På webbplatsen visas ersättning vid arbetslöshet, och stödet trygghetsråden erbjuder anställda.

Målgruppen för Knegdeg är privatanställda tjänstemän mellan 28 och 40 år. Vem som helst kan dock få kunskap om vilka förmåner som kollektivavtal innehåller, både rent ekonomiskt och i form av stöd och användaren behöver inte ha koll på någonting annat än sin lön och ålder för att få mycket information.

Korta texter om de olika filmerna

Här är korta texter om de olika filmerna som finns på Knegdeg. Du kan exempelvis använda dem på webbsidor med information om de olika sakområdena. Kom ihåg att länka till knegdeg.se!

Förälder

På knegdeg.se kan du enkelt få reda på vad kollektivavtal är värt i pengar vid olika händelser i livet. Eller får du många tusenlappar fler i månaden när du är föräldraledig? Räkna ut vad du vinner på ett kollektivavtal redan nu.

Mellan jobb

På knegdeg.se kan du enkelt få reda på vad kollektivavtal är värt i pengar vid olika händelser i livet. Kanske får du ut full lön och hjälp att hitta ett nytt jobb om du blir uppsagd? Räkna ut vad du vinner på ett kollektivavtal redan nu.

Arbetsskada

På knegdeg.se kan du enkelt få reda på vad kollektivavtal är värt i pengar vid olika händelser i livet. Kanske får du rejält med ekonomisk ersättning om du skadar dig på jobbet? Räkna ut vad du vinner på ett kollektivavtal redan nu.

Sjuk

På knegdeg.se kan du enkelt få reda på vad kollektivavtal är värt i pengar vid olika händelser i livet. Kanske får du flera tusen kronor extra i månaden om du blir sjuk? Räkna ut vad du vinner på ett kollektivavtal redan nu.

Pension

På knegdeg.se kan du enkelt få reda på vad kollektivavtal är värt i pengar vid olika händelser i livet. Kanske har du samlat ihop hundratusentals kronor mer i pension när det är dags att sluta jobba? Räkna ut vad du vinner på ett kollektivavtal redan nu.

Döden

På knegdeg.se kan du enkelt få reda på vad kollektivavtal är värt i pengar vid olika händelser i livet. Eller har du säkrat din familjs ekonomi om du skulle dö i förtid? Räkna ut vad din familj vinner på ett kollektivavtal redan nu.

Frågor?

Har du frågor, funderingar eller förslag gällande Knegdeg? Kontakta oss på knegdeg@ptk.se.