Råd och tårta på Tjänstepensionens dag! - PTK
Sök

Det finns all anledning att fira den bästa anställningsförmånen på Tjänstepensionens dag.

Råd och tårta på Tjänstepensionens dag!

Tårtan hade strykande åtgång när försäkringsinformatören Martin Richter firade Tjänstepensionens dag tillsammans med sina kollegor på Itello.

Martin Richter, som till vardags är applikationskonsult på Itello, lyckades övertala företagets vd att bjuda alla medarbetare på tårta för att uppmärksamma Tjänstepensionens dag. Martin hade inga problem med att berätta om hur viktig tjänstepensionen är eftersom han precis hade gått PTKs utbildning för försäkringsinformatörer. En kollega informerade vidare om hur viktig tjänstepensionen är för företaget eftersom Itellos system delvis används för att förvalta tjänstepension.

Är det första gången ni firar Tjänstepensionens dag på ditt jobb och hur gick firandet?
– Det är första gången vi uppmärksammar så pass mycket (med tårta) och firandet gick bra tycker jag. Eftersom det bjöds på tårta var det lätt att få dit folk och hoppas att i alla fall några lyssnade på vad vi sade innan de fick hugga in på tårtan.  

Du passade särskilt på att uppmärksamma PTK Rådgivningstjänst. Har du fått reaktioner från dina kollegor nu efteråt?
– Nja, några som tycker det är kul att jag som "bara" är 26 år är intresserad av tjänstepension.

Har du några bra tips och idéer på vad man kan göra som försäkringsinformatör, förutom att köpa tillräckligt med tårta?
– Ta det inte på för stort allvar och känn inte att du behöver göra något stort! Det funkar fint att bara snacka lite om ITP över lunchen med de fem kollegorna som sitter där eller skicka iväg ett enkelt mejl med någon intressant länk. Och även om lite tårta är bättre än ingen tårta så är mutor ett väldigt bra trick! En kanelbulle plus ITP drar mycket mer folk än bara ITP ...

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post

PTK Rådgivningstjänst

Besök PTK Rådgivningstjänst

Här får du som är ITP-försäkrad gratis och oberoende råd kring pension och försäkring utifrån just din situation.

Kurser

Kurs om pension och försäkringar
Som försäkringsinformatör kan du göra stor skillnad för dina kollegor. På den här kursen ger vi dig kunskap om pension och försäkringar och du får verktyg för att underlätta ditt engagemang.