Så hjälper vi dig - PTK
Sök

Så hjälper vi dig

Som försäkringsinformatör är du viktig och kan göra stor skillnad för dina kollegor. Vi hjälper dig genom utbildningar, material som du kan beställa eller ladda ner, och genom våra webbplatser.

Tjänstepensionerna ITP och KTP ger mer pension, en livförsäkring på upp till en kvart miljon kronor och en sjukförsäkring på upp till 90 procent av lönen. Få känner till detta och vilka val de kan göra för att få mer pension. Därför behövs en inspirerande försäkringsinformatör

Utbildning

På våra kurser får du hjälp i din roll, konkreta tips, verktyg och inspiration. Du får även en samlad bild av hur försäkringsskyddet ser ut och vilka möjligheter det ger. Läs mer om vårt kursutbud just nu för dig som försäkringsinformatör.

Material

Ta hjälp av vårt material om pensioner och försäkringar. Dela ut våra broschyrer om ITP 1 och ITP 2, Kollektivavtalet försäkrar och PTK Rådgivningstjänst till dina kollegor på möten. Beställ och ladda ner vårt material här!

PTKs hemsida

På vår webb kan du beställa material och anmäla dig till kurs och läsa mer om vad PTK är och vad vi gör.

Här under fliken Försäkringsinformatör hittar du nyheter, information och tips inom våra uppdrag och om vårt arbete riktat till just dig.

På vår webb finns också fördjupad information om arbetsmiljö, inflytandefrågoromställningsavtal och pension och försäkring under respektive flik i menyn PTKs uppdrag.

Facebook och Twitter

Få tips om intressanta nyheter, och håll dig uppdaterad om vad vi på PTK gör, och vad som händer inom våra uppdragsområden. Följ oss på Facebook ochTwitter.

Tjänstepensionsbloggen

Vår pensionsexpert Anna Allerstrand delar med sig av tips och kunskap på tjanstepensionsbloggen.se. 

Rådgivningstjänsten

PTKs webbaserade rådgivningstjänst.se ger oberoende och kostnadsfri rådgivning om val kring ersättningar vid sjukdom och dödsfall samt placeringsråd för premiepension och ITP.

Registrera dig!

Registrera dig på vår hemsida så får du inbjudningar till våra kurser och seminarier, information om nyheter inom våra områden och tips på material. Registera dig här!

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta våra experter Anna Allerstrand och Linda Norrby om du behöver hjälp i din roll. 

Din kontakt


Linda Norrby, Utbildning försäkringsinformation

Telefon: 08-440 85 04

Skicka e-post


Anna Allerstrand, Pensions- och försäkringsexpert

Telefon: 08-440 85 06

Skicka e-post