Val som gör stor skillnad – en tidning om tjänstepension - PTK
Sök

Val som gör stor skillnad – en tidning om tjänstepension

Nu finns tidningen ”Din tjänstepension” att beställa eller ladda ned från PTKs webbshop. Tidningen ger en överblick över de val som finns inom tjänstepensionen ITP och förklarar hur pensionen fungerar på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Självklart är den gratis att beställa. 

Tidningen ”Din tjänstepension” berättar om innehållet i tjänstepensionen och ger tips om vad man bör tänka på i olika situationer i livet. ”Din tjänstepension” medföljer de flesta av PTKs medlemsförbunds tidningar under våren, och finns att beställa eller ladda ned från PTKs webbplats

- Med ”Din tjänstepension” vill PTK ge inspiration och kunskaper till att engagera sig i sin framtida inkomst. Genom att komma med tips på hur man kan tänka i olika livssituationer vill vi visa att det här med pension inte behöver vara svårt och krångligt, säger Anna Allerstrand, pensionsspecialist på PTK. 

Innehållet i tidningen kretsar kring tiden i början av karriären, familjebildning, när eventuella barn så småningom står på egna ben och tiden när det är dags att avrunda arbetslivet. 

- I det här sammanhanget vill vi fokusera på situationer som människor kan relatera till. Vi undviker att nörda in oss i begrepp som efterlevandeskydd och förmånstagarförordnande och försöker göra innehållet begripligt och relevant genom ett tydligt tilltal och pigg formgivning, säger Emilia Emtell, kommunikationsansvarig på PTK och projektledare för ”Din tjänstepension”. 

PTK har samarbetat med produktionsbolaget OTW för att ta fram tidningen. Upplagan är cirka 900 000 exemplar. Tidningar som ”Din tjänstepension” medföljer i är:

Akademikern
Arbetsterapeuten
Arkitekten
Civilekonomen
Fysioterapi
Ingenjören
Journalisten
Karriär 

Kollega
Lärarnas tidning
Naturvetaren
Skolledaren

Svensk Farmaci
Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post

Din tjänstepension

Din tjänstepension - en bilaga från PTK 2017

Din tjänstepension är en tidning om tjänstepensionen ITP med tips om vilka val du kan göra för att få en bra framtida pension.