Verktygslåda för försäkringsinformatörer
Sök

Verktygslåda

December 2017

Dags att löneväxla?

+

Går ni i löneväxlingstankar på din arbetsplats? På många arbetsplatser måste du anmäla intresse för att löneväxla innan årsskiftet för att få göra det. Därför kan det vara bra att börja tänka på det nu. 

Vi har tagit fram en checklista med saker som kan vara bra att tänka på när du ska löneväxla.

Årets julklapp: Premiepension

+

Går du och grubblar över vad du ska ge din partner i julklapp i år? Misströsta icke! PTK har julklappstipset som håller varje år.

Har du eller någon av dina kollegor en partner som ställt upp för lite extra för familjen under småbarnsåren och kanske arbetat deltid för att hinna med allt? Då är ett hett tips att ge bort en del av sin premiepension i julklapp. Läs allt om vad det innebär i Dan Wallbergs inlägg i PTK-bloggen.

Material

Material

Vi har tagit fram material som kan vara användbart för dig som är försäkringsinformatör.

Rådgivningstjänsten

PTK Rådgivningstjänst

På PTK Rådgivningstjänst får du och dina kollegor enkel och handfast rådgivning för att kunna fatta rätt beslut om pension och försäkringar.

Knegdeg

om knegdeg

Knegdeg.se är ett utmärkt verktyg när du ska informera om värdet av kollektivavtal. För att underlätta har vi tagit fram texter, bilder och en broschyr.

Gott och blandat

Här finns checklistor över vad som kan vara bra att tänka på i olika situationer, och presentationer du kan använda dig av när du informerar dina kollegor.

Länkar