Verktygslåda för försäkringsinformatörer
Sök

Verktygslåda

Mars 2018

Hjälp oss få fler att öppna sitt röda kuvert

+

Mellan den 19 mars och 4 april kommer alla med ITP att få sitt årsbesked från Collectum. De som använder den digitala brevlådan Kivra får det redan 2-8 mars.

 

Hjälp oss få fler att öppna sitt röda kuvert och förstå värdet av ITP. Det kan du göra genom att tipsa dina kollegor om vad de ska titta efter i sitt årsbesked. 

I kuvertet finner du också en present från PTK i form av information om PTK Rådgivingstjänst, som du nog redan visste är en utmärkt källa till goda råd angående både pension och försäkring att tipsa sina kollegor om.

Fira kollektivavtalets dag!

+

Den 17 mars är det dags för kollektivavtalets dag, och hur kan en bättre fira denna högtidsdag än genom att bjuda sina kollegor på en fängslande berättelse om kollektivavtalet?

Många förbund använder sig av Knegdeg när de talar om kollektivavtalet, och på så sätt kan du också laborera med löner och avgifter i realtid mitt framför ögonen på dina förundrade kollegor!

Dags att ta ut pension?

+

Har du kollegor som börjar fundera på att ta ut pension? Nu kan man ta hjälp av PTK Rådgivningstjänst för att räkna och fundera på vad som är fördelaktigast för en själv. Där får de råd om allt som har med pension och försäkring att göra!

Arbeta utomlands

PTK:s nya webbplats arbetautomlands.se samlar all information man behöver veta innan, under och efter jobbet utomlands. För att hjälpa dig att informera om detta har vi tagit fram pressbilder, texter mm som du fritt kan använda.

Rådgivningstjänsten

Till sidan om PTK Rådgivningstjänst

I PTK Rådgivningstjänst får du och dina kollegor enkel och handfast rådgivning för att kunna fatta rätt beslut om pension och försäkringar.

Knegdeg

om knegdeg

Knegdeg.se är ett utmärkt verktyg när du ska informera om värdet av kollektivavtal. För att underlätta har vi tagit fram texter, bilder och en broschyr.

Material

Material

Vi har tagit fram material som kan vara användbart för dig som är försäkringsinformatör.

Gott och blandat

Här finns checklistor över vad som kan vara bra att tänka på i olika situationer, och presentationer du kan använda dig av när du informerar dina kollegor.

Länkar