Tjänstepensionens dag - PTK
Sök

Tjänstepensionens dag

Onsdagen den 27 september 2017 firas Tjänstepensionens dag för sjunde gången − ett tillfälle då aktörer i pensionsbranschen, fackförbund, arbetsgivare och media, var och en på sitt sätt uppmärksammar tjänstepensionen lite extra.

För att sprida information om dagen, och öka kunskapen om tjänstepensionen behöver vi hjälp från dig som är försäkringsinformatörer. Därför har vi satt ihop den här informationssidan över hur du kan gå till väga för att sprida informationen på din arbetsplatser.

Här hittar du vårt grafiska material och texter som du fritt kan använda dig av. Detta innefattar statusuppdateringar för Facebook och Twitter, texter till intranät och liknande, mejltexter och lite annat smått och gott.

Tjänstepensionens dags facebooksida kommer med jämna mellanrum att publicera filmer och inlägg. Dessa får du såklart också gärna dela i ditt eget flöde. Så hjälp oss nu att visa dina kollegor hur bra de faktiskt har det med en så fin tjänstepension!

PS. Att tipsa dina kollegor om att kolla upp sin tjänstepension med hjälp av PTK Rådgivningstjänst är förövrigt ett perfekt sätt att uppmärksamma dagen på!

Länkar

På de här länkarna finner du mer information om Tjänstepensionens dag. Och glöm inte att hashtagga dina inlägg i sociala medier med "#tjpdag"!

Texter

Här finns texter som du fritt kan använda dig av för att sprida information om Tjänstepensionens dag.

Bildmaterial

Här hittar du det grafiska material som tagits fram för Tjänstepensionens dag.