I höst är det dags för Gilla Jobbet igen! - PTK
Sök

I höst är det dags för Gilla Jobbet igen!

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters unika satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. Första aktiviteten är ett event med temat ”Den hållbara arbetsplatsen”.

Gilla Jobbet startades för att sätta fokus på arbetsmiljöfrågan och stärka det engagemang som finns för förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. En viktig del i Gilla Jobbets uppdrag är att bidra till att omsätta forskningsresultat och annan expertkunskap till praktisk tillämpning och ge stöd och verktyg till målgrupperna så de kan tillämpa kunskapen på arbetsplatsen. Då kommer kunskapen till praktisk nytta.

Gilla Jobbet arrangeras av AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv tillsammans med fackförbund och arbetsgivarorganisationer inom den privata sektorn samt kommun- och landstingssektorn, där PTK är en av organisationerna. Gilla Jobbet i Stockholm de 26 oktober är nu fullbokat. Programmet och eventuellt lediga platser vid avhopp hittar du på www.gillajobbet.se 

Gilla Jobbet på turné

Gilla Jobbet kommer fortsätta med regionala konferenser under våren 2018. Orterna är Malmö, Göteborg, Umeå och Falun är redan bestämda, men datumen inte helt spikade. Information kommer att finnas på  www.gillajobbet.se

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post

Om Gilla Jobbet

Gilla Jobbets logotyp

Gilla jobbet är Sveriges största arbetsmiljöevenemang. Bakom eventet står AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv tillsammans med PTK och andra fackförbund och arbetsgivarorganisationer inom privata sektorn samt kommun- och landstingssektorn.