Bra att veta innan kurs - PTK
Sök

Bra att veta innan kurs

Här får du som bolagsstyrelserepresentant svar på frågor om anmälan, kostnader, avbokning, vad som gäller för färdbiljett och rätt till ledighet.

Det här gäller för anmälan

Kontrollera att du uppfyller de förutsättningar som krävs för att få gå kursen innan du anmäler dig. Information om till vem kursen vänder sig till finner du vid resepektive kurs. Bekräftelse skickas till dig när du blivit godkänd och kallelse får du cirka 5 veckor före kursen startar.

Kostnader

PTKs kurser är oftast kostnadsfri för dig som deltagare. För mer information om vad som gäller läs vid resepektive kurs eller kontakta vår kursadministratör.

Avbokning

Om du får förhinder och inte kan delta på kursen vill vi att du kontaktar vår kursadministratör snarast möjligt. Anmälan är bindande. Vid avbokning utan sjukintyg senare än 4 veckor innan kurs debiteras en avgift för kost och logi.

Resor

Det är viktigt att du bokar dina resor i tid för att få den billigaste och tidsmässigt bästa biljetten. Du får mer information om vad som gäller och hur du går till väga när du fått en plats på kursen.

Rätt till ledighet

Är du ledamot eller suppleant i bolagsstyrelse omfattas du av förtroendemannalagens regler och har rätt till ledighet med bibehållen lön från din arbetsgivare under utbildningstiden.

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post