PTKs heldag om pension och försäkring - PTK
Sök

Välkommen till PTKs heldag om pension och försäkring!

PTKs heldag om pension och försäkring där bland annat hållbarhet är temat men även andra aktuella frågor kommer att tas upp.

Datum och plats

Tisdagen den 4 april kl 10:00-16:00 på hotell Scandic Continental, Stockholm. Registrering och kaffe och smörgås från kl 09:00.

Dagen vänder sig till dig som är förtroendevald försäkringsinformatör eller klubbordförande på ett företag som har tjänstepensionen ITP eller KTP, eller är anställd i något av våra 26 medlemsförbund.

Ur programmet:

  • PTKs ordförande Martin Linder inleder
  • Eva Fluhr, Pensionsmyndigheten, hur man kan ta ut pension 
  • Staffan Ström, Alecta, om pensioner och lågränteläge
  • Finansminister Per Bolund om hållbarhet och pensioner med efterföljande samtal
  • Sofia Rasmussen, vd Rasmussenanalys, om unga i arbetslivet

När du anmäler dig mejlas en bekräftelse till dig. Får du inget bekräftelsemejl så kontakta vår kursadministratör Pia Kviberg.

Anmäl dig här

För att kunna anmäla dig till denna kurs måste du vara inloggad.

Logga in

Din kontakt


Pia Kviberg, Kursadministratör

Telefon: 076-061 08 51

Skicka e-post

Bra att veta

Det här gäller för anmälan

Kontrollera att du uppfyller de förutsättningar som krävs för att få gå kursen innan du anmäler dig. Information om till vem kursen vänder sig till finner du vid resepektive kurs. Bekräftelse skickas till dig när du blivit godkänd. Kallelse får du cirka 5 veckor före kursen startar.

Kostnader

PTKs kurser är i regel kostnadsfria för dig som deltagare. PTK står för hotellrum natten innan kursstart om du inte har möjlighet att resa på morgonen. Läs vid respektive kurs om vad som gäller för mer information, eller kontakta kursadministratören.

Avbokning

Om du får förhinder och inte kan delta på kursen vill vi att du kontaktar vår kursadministratör snarast möjligt. Anmälan är bindande. Vid avbokning utan sjukintyg senare än 4 veckor innan kurs debiteras en avgift för kost och logi.

Resor

Du får mer information om vad som gäller och hur du går till väga i kallelsen som du får cirka 5 veckor före kursstart.

Rätt till ledighet

Är du ledamot eller suppleant i bolagsstyrelse omfattas du av förtroendemannalagens regler och har rätt till ledighet med bibehållen lön från din arbetsgivare under utbildningstiden.

Försäkringsinformatör eller klubbordförande har också rätt till ledighet och då betalar PTK ersättning för förlorad arbetsinkomst.