Anmäl dig till höstens kurser - PTK
Sök

Anmäl dig till höstens kurser

Nu kan du som är försäkringsinformatör, klubbordförande, arbetstagarrepresentant i bolagsstyrelsen eller förbundsanställd anmäla dig till höstens kurser. Välj mellan pension och försäkring, ekonomi, analys och strategi.

En nyhet inom pension och försäkring är introduktionskursen och fördjupningskursen. Introduktionskursen riktar sig till klubbordförande som är nya i rollen eller nyanställda på ett förbund. Utbildningen är också förberedande innan grundutbildningen. Fördjupningskursen vänder sig till förbundsanställda som behöver djupare kunskap om pension och försäkring för att kunna hjälpa förbundets medlemmar i dessa frågor.

Här är höstens kurser:

  • Som arbetstagarrepresentant kan du anmäla dig till kurserna Rollen som bolagsstyrelserepresentant, Förståelse för ekonomi i styrelserummet, Diplomutbildningen samt Praktiskt engelska i styrelserummet.
  • Som försäkringsinformatör kan du anmäla dig till vår utbildning som fokuserar på att försäkringsinformatören ska engagera kollegorna att själva bli mer aktiva och söka information om sina pensioner och försäkringar.
  • Som klubbordförande kan du anmäla dig till introduktionsutbildning och grundutbildning om pensioner och försäkringar enligt lag och kollektivavtal.
  • Som förbundsanställd kan du anmäla dig till introduktions-, grund- samt fördjupningsutbildning inom pension och försäkring en. Förutom utbildningarna kan du anmäla dig till PTKs frukostmöte om arbete med minskad sjukfrånvaro.

I kalendariet ser du tiderna för alla höstens kurser samt anmäla dig.    

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post