Knegdeg är en av Sveriges 100 bästa webbplatser - PTK
Sök
Bild på Knegdeg

Knegdeg är en av Sveriges 100 bästa webbplatser

Idag avslöjade tidningen Internetworld listan över Sveriges 100 bästa webbplatser. PTKs webbplats Knegdeg är en av de nominerade.

– Vi är oerhört stolta över vår webbplats Knegdeg och att vi nu är en av Sveriges 100 bästa webbplatser är väldigt glädjande, säger Emilia Emtell, kommunikationschef på PTK.

Det är tjugonde året som tidningen Internetworld utser Topp100, de 100 bästa webbplatserna i Sverige. Juryn tittar bland annat på utveckling, nyskapande, utseende, funktionalitet, tillgänglighet, responsivitet, mobilversioner, appar och helhetskänsla.

Webbplatsen Knegdeg visar värdet av kollektivavtal med filmer, formler och fakta. Knegdeg är tillsammans med SKL, Socialdemokraterna, Svenskt näringsliv och Stim nominerade i kategorin Organisation.

Under hösten 2015 vann Knegdeg två prestigefyllda priser: Svenska designpriset i kategorin digital information och Spinn, pr-branschens pris i kategorin årets samhällsinformation.

– Nu hoppas vi så klart att det blir tredje gången gillt, men bara att vara nominerad är en stor ära, säger Emilia Emtell.

Kommande veckor utses vinnarna i respektive kategori och på konferensen Webbdagarna den 22 mars presenteras den slutgiltiga vinnaren – Sveriges bästa webbplats.

Knegdeg.se

Knegdeg.se

Dina pengar med eller utan kollektivavtal.

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post