Messiah Hallberg tipsar om tjänstepension - PTK
Sök

Messiah Hallberg pratar pension med sin mamma.

Messiah Hallberg tipsar om tjänstepension

För att uppmärksamma vikten av att ha tjänstepension lanserar aktörerna bakom Tjänstepensionens dag en kampanj. I fyra humoristiska filmer sätter komikern Messiah Hallberg fokus på tjänstepension. Genomgående tema är att det finns att lära över generationsgränserna. 

– Tjänstepensionen är en viktig del av den framtida pensionen. Många tycker att det är tråkigt och ångestfyllt och drar sig för att se över sin situation. Genom den här kampanjen vill vi lyfta tjänstepension på ett roligt och lättsamt vis, och på så sätt uppmana fler att få koll på sin tjänstepension, säger Emelie Gustafsson, pressansvarig på Fora, i ett gemensamt pressmeddelande från PTK och de andra organisationerna som står bakom Tjänstepensionens dag.

Tjänstepensionens dag firas alltid den 27 september, i år för sjunde gången. Dagen syftar till att uppmärksamma tjänstepensionens betydelse för den framtida inkomsten som pensionär. 

Läs mer och se filmerna på tjanstepensionensdag.se  och ta del av kampanjen på Facebook.

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post

Tjänstepensionens dag

Tjänstepensionens dag

Onsdagen den 27 september 2017 firas Tjänstepensionens dag för sjunde gången!

För att sprida information om dagen behöver vi hjälp från er försäkringsinformatörer. Därför har vi satt ihop denna snabba och enkla guide över hur du kan gå till väga för att sprida informationen i era kanaler.