PTKs heldag om pension och försäkring - PTK
Sök

När 300 personer med speciellt intresse för pension och försäkring träffas minglas det friskt i pauserna. Foto: Linus Meyer

PTKs heldag om pension och försäkring

Nu är det dags för PTKs heldag om pension och försäkring. I år med temat hållbarhet och med en mängd intressanta medverkande. Det är även ett gyllene tillfälle att träffa andra förtroendevalda och förbundsanställda.

Tisdagen den 4/4 slår vi upp på hotell Scandic Continental i Stockholm då är det dags för PTKs heldag om pension och försäkring. I år har vi hållbarhet som tema. Bland de medverkande finns finansmarknadsministern Per Bolund, Eva Fluhr, pensionsmyndigheten, Staffan Ström, Alecta, Sofia Rasmussen, Rasmussen Analys, samt representanter från våra medlemsförbund och från PTK.

PTKs ordförande Martin Linder hälsar välkommen och moderator är Anna Allerstrand, till vardags pensions- och försäkringsspecialist på PTK.

Temat för dagen är hållbarhet, hur har ni resonerat?
–Vi vill alltid hålla oss till aktuella ämnen på våra konferenser och bland de viktigaste sakerna som diskuteras i samhället nu är just hållbarhet och vad det egentligen är och innebär, säger Anna Allerstrand.

De medverkande? Vad har du att säga om dem?
Vi tycker att vi har ett mycket intressant program med talare som verkligen är kunniga inom sina områden, och jag tror och hoppas att vi får en rolig och intressant dag med många bra samtal. Förhoppningsvis går vi alla från konferensen med förnyad energi och nyvunna kunskaper, säger Anna Allerstrand.

Dagen vänder sig till dig som är förtroendevald försäkringsinformatör eller klubbordförande på ett företag som har tjänstepensionen ITP eller KTP, eller är anställd i något av våra 26 medlemsförbund.

Läs mer och anmäl dig här!

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post