Ursäkta röran – omställning pågår - PTK
Sök

På utställningen får du bland annat titta in i Samhällsapparaten.

Ursäkta röran – omställning pågår

Behöver du verktyg för att hänga med i omställningen som pågår i arbetslivet? Då har Arbetets museum i Norrköping en tankeväckande utställning om detta för dig och dina kollegor. PTK är en av dem som står bakom utställningen.

Många känner att arbetstempot blivit allt högre med fler och fler krav. Det kan också vara rörigt att navigera på en arbetsmarknad i förändring där vissa yrken omvandlas och nya yrken växer fram. Utställningen Ursäkta röran – omställning pågår ger en bild av vilka utmaningar vi har framför oss i arbetslivet och hur vi har lyckats hantera liknande förändringar tidigare i historien. 

Workshop med konkreta verktyg

Under hösten erbjuder Arbetets museum workshops för små och stora organisationer som befinner sig i eller står inför förändring. Med hjälp av utställningen sätts fokus på arbetsmiljöfrågor och omställning utifrån både verksamhetens och individens perspektiv. 

Genom våra workshops får du och dina kollegor arbeta med bland annat:

  • Friskfaktorer för en hållbar arbetsplats
  • Kompetensinventering för organisation och individer
  • Omställningar igår och idag. Vilka är era utmaningar?
  • Bättre arbetsmiljö genom inspirerande exempel på innovationer inom offentlig och privat sektor

Här kan du läsa mer och boka en workshop

Om utställningen

Utställningen är producerad av Arbetets museum och Katapultkontoret. Representanter från HELIX, Linköpings universitet, LO, Svenskt Näringsliv, SKL, PTK, TRR Trygghetsrådet, Trygghetsfonden TSL, Trygghetsstiftelsen och Omställningsfonden har ingått i projektgruppen. Utställningen finansieras av AFA Försäkring.

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post