Djurönäset konferenshotell - PTK
Sök

Djurönäset konferenshotell

Djurönäset i Stockholms skärgård är en förstaklassig och flexibel kurs- och konferensanläggning för medlemsförbundens utbildningsbehov.

PTKs utbildningsstiftelse främjar tjänstemannaorganisationernas utbildningsverksamhet, som en del i detta finns konferensanläggningen Djurönäset.

Anläggningen togs i bruk i augusti 1979. Vid planeringen lades lika stor vikt vid den pedagogiska miljön som trivsel kring boende och umgänge.

Djurönäset  har hotellstandarden 4-stjärnig Superior, vilket innebär att de sållar sig till en liten skara på endast 27 hotell i Sverige. Hit hör exempelvis anrika Diplomat på Strandvägen.

Här finns ett stort antal välutrustade konferenslokaler, varav den största rymmer upp till 400 personer, trevliga konferensrum och grupprum. Det finns även en nyrenoverad restaurang med bar, ett spa och en badanläggning med en 25-metersbassäng. Allt i fantastisk skärgårdsmiljö med tallar och klippor inpå knutarna som ger möjlighet till både avkoppling och planerade aktiviteter.

Djurönäset är Svanenmärkt.

Läs mer om Djurönäset här!

PTK på en minut

Förhandlings- och samverkansrådet PTK är en organisation för 26 fackförbund som representerar 850 000 privatanställda tjänstemän.

Vi arbetar för bättre villkor och ökad trygghet - på jobbet, mellan jobb och efter jobben. Våra uppdrag är främst inom pensioner och försäkringar, arbetsmiljö, inflytande och omställning.

Kontakta Djurönäset

Google Maps

Telefon: +46 8-571 490 00

Besöksadress:
Seregårdsvägen 1, 139 02 Djurhamn

Skicka e-post