Vill du bli PTK:s arbetsmiljöspecialist? - PTK
Sök
 Några av dina blivande kollegor.
Några av dina blivande kollegor.

Vill du bli PTK:s arbetsmiljöspecialist?

PTK förstärker på arbetsmiljöområdet med en ny tjänst. Har du gedigna arbetsmiljökunskaper och erfarenhet från praktiskt och strategiskt arbetsmiljöarbete - då kanske du är den vi söker? Välkommen med din ansökan senast 15 december!

Vikten av en god arbetsmiljö ligger högt uppe på agendan när PTK:s förbund anger vad som krävs för ett hållbart arbetsliv. I rollen som PTK:s arbetsmiljöspecialist och utredare ska du bevaka vad som sker inom arbetsmiljöområdet och om frågor som rör ett långt och hållbart arbetsliv. Du bevakar den senaste forskningen, aktuella rapporter och statliga utredningar.

I din roll kommer du att samverka med sakkunniga inom PTK:s kansli, förbund och förbundsgrupperingar. Du kommer även att, utifrån uppdraget, representera PTK i formella sammanhang som till exempel i partsgemensamma organisationer samt i kontakt med myndigheter och departement. Tillsammans med andra specialister och experter är du med och tar fram analyser och utredningar.

Vi söker dig som har gedigna arbetsmiljökunskaper och gärna erfarenhet från praktiskt och strategiskt arbetsmiljöarbete. Du har en akademisk examen i statsvetenskap, ekonomi, statistik, arbetsmiljö eller annat relevant område. Du har tidigare arbetat i roller som inneburit samverkan och nätverkande, utredning och opinionsbildning. Vi ser även gärna att du har iklätt dig rollen som partsföreträdare.

Som person är du relationsbyggande och har ett stort samhällsintresse. Du är driven och trivs i en självständig roll, men vet värdet av att samverka med andra. Vi lägger stor vikt vid analytisk och kommunikativ förmåga.

Är det dig vi söker? 

I rekryteringen samarbetar PTK med Novare Propell. Skicka din ansökan till Novare Propell så snart som möjligt eller senast den 15 december. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor, vänligen kontakta Ebba Levin på ebba.levin@novarepropell.se eller Stéphanie Björklund på stephanie.bjorklund@novarepropell.se.

Fackliga representanter är Anna Allerstrand (Saco) 08-440 85 06 och Dan Wallberg (Unionen) 08-440 85 34. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Sök tjänsten på Novare Propell senast 15 december.

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post

PTK på en minut

Förhandlings- och samverkansrådet PTK är en organisation för 26 fackförbund som representerar 850 000 privatanställda tjänstemän.

Vi arbetar för bättre villkor och ökad trygghet - på jobbet, mellan jobb och efter jobben. Våra uppdrag är främst inom pensioner och försäkringar, arbetsmiljö, inflytande och omställning.