Så stödjer vi dig som är förbundsanställd och förtroendevald - PTK
Sök
nyttanfordig_620x352

Så stödjer vi dig som är förbundsanställd och förtroendevald

Vi ger stöd till dig som är förbundsanställd, försäkringsinformatör, bolagsstyrelseledamot och klubbordförande. Läs hur här.

Vår webb

På Ptk.se finns information, verktyg och tips under varsin egen avdelning för dig som är förbundsanställd, bolagsstyrelseledamot, försäkringsinformatör och klubbordförande.

Dessutom finns avdelningar med fördjupad information kring våra uppdrag Arbetsmiljö, Inflytandefrågor, Omställningsavtal och Pension och försäkring.

Du kan också beställa material och anmäla dig till kurs.

Våra utbildningar

På våra utbildningar får du stöd i din roll genom kunskap, råd, tips och verktyg och chansen att bygga upp ett nätverk. Läs mer och anmäl dig här!

Vårt material

Vi producerar en stor mängd informationsmaterial som hjälper dig i din roll. Från den uppskattade och matnyttiga Försäkringshandboken till broschyrer att dela ut till kollegor eller förbundsmedlemmar. Beställ vårt material här!

Facebook och Twitter

Få tips om intressanta nyheter, och håll dig uppdaterad om vad vi på PTK gör, och vad som händer inom våra uppdragsområden. Följ oss på Facebook och Twitter.

Tjänstepensionsbloggen

Vår pensionsexpert Anna Allerstrand delar med sig av tips och kunskap på tjanstepensionsbloggen.se. 

Knegdeg.se

Allt för många människor, framför allt yngre i början av yrkeslivet, saknar kunskap om kollektivavtal. För att bidra till ökad kunskap har PTK tagit fram webbplatsen knegdeg.se.

Knegdeg visar hur mycket pengar som betalas ut vid olika händelser i livet där ett kollektivavtal kan göra stor skillnad.

Kontakta oss

Google Maps

Telefon: 08 - 440 85 00

Besöksadress:
Kungsgatan 57 A, 6tr, Stockholm

Skicka e-post

Knegdeg.se

Knegdeg.se

Dina pengar med eller utan kollektivavtal.