Få koll på din ITP – Din tjänstepension som tidning och på webben - PTK
Sök

Få koll på din ITP – Din tjänstepension som tidning och på webben

Med PTKs tidning Din tjänstepension kan du få koll på din ITP och fatta välgrundade beslut anpassade efter din situation. Om du inte får tidningen som bilaga i ditt fackförbunds tidning kan du alltid gå till dintjanstepension.se.

Alla tycker inte att pensioner är lika kul som vi gör. Just därför har PTK förhandlat fram så bra villkor att du inte ska behöva göra något – om du inte vill. Däremot ska du vara medveten om att antingen har du tjänstepension eller inte – det här vet 3 av 10 inte om

Men 7 av 10 har alltså koll. Är du en av dem så kan du engagera dig i din ITP – om du vill, har lust eller tycker att du behöver. Målet med PTKs försäkringsinformation är nämligen att du ska kunna fatta välgrundade beslut utifrån din egen situation och att du ska ha förtroende för facket i frågor om pensioner och försäkringar.

Under april får du kanske Din tjänstepension som bilaga till ditt fackförbunds tidning. Annars hittar du den som kampanjsajt eller som en pdf. Du kan också beställa den direkt från ptk.se. Då kan du få bättre koll på din ITP och anpassa den utifrån dina egna behov – om du vill, för den är ju faktiskt bra som den är tycker vi.

Om Eva Kågström

Eva är projektledare i kommunikationsgruppen på PTK. Hon är en debattglad livsnjutare som älskar att dansa.

Bloggare