Tjänstepensionens dag - PTK
Sök

Fira Tjänstepensionens dag den 27 september!

Vi vill att fler ska få kläm på hur bra tjänstepensionen är. Därför firar vi Tjänstepensionens dag den 27 september!

För morgondagens pensionärer kommer tjänstepensionen stå för en stor del av den sammanlagda inkomsten. Många vet inte det. Det tycker vi att de borde få reda på. Därför är PTK en av de som sedan 2011 uppmärksammar Tjänstepensionens dag varje år den 27 september. Vi gör det tillsammans med aktörer i pensionsbranschen, arbetsgivare, andra fackförbund och media runt om i landet.

Initiativet till Tjänstepensionens dag kommer från Collectum som på uppdrag av PTK och Svenskt Näringsliv administrerar ITP – tjänstepensionen för närmare 2 miljoner människor.

2016 firade vi tisdag den 27 september

För att uppmärksamma vikten av att ha tjänstepension lanserade vi tillsammans med de övriga aktörerna bakom Tjänstepensionens dag en Facebookkampanj. I fem humoristiska filmer tog programledaren Martin Björk reda på hur bra koll olika yrkesgrupper har på sin tjänstepension. Filmerna kan du se på tjanstepensionensdag.se.

Vill du veta mer om Tjänstepensionens dag?

Läs mer på tjanstepensionensdag.se, där kan du också ladda ner material för användning. Boka in onsdagen den 27 september 2017 redan nu!

Din kontakt


Anna Allerstrand, Pensions- och försäkringsexpert

Telefon: 08-440 85 06

Skicka e-post


Dan Wallberg, Pensionsexpert

Telefon: 08-440 85 31

Skicka e-post


Linda Norrby, Utbildningsansvarig försäkringsinformation

Telefon: 08-440 85 04

Skicka e-post