Utbildning och event - PTK
Sök

Utbildning och event

Vi anordnar utbildningar och event för förbundsanställda, försäkringsinformatörer och klubbordföranden.

För förbundsanställda

Som förbundsanställd är det bra att ha översiktliga kunskaper om de pensions- och försäkringslösningar som gäller för medlemmar. Du behöver också förstå vilken betydelse de kollektivavtalade pensionerna har för medlemmarnas framtida pension och känna till vilka som varje individ kan göra.

PTK erbjuder fortlöpande kurser och seminarier för förbundsanställda. Här hittar du vårt kursutbud just nu för förbundsanställda här!

Vi har även möjlighet att medverka i förbundsspecifika arrangemang och kurser. Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller vill ha hjälp med någon utbildningsinsats. Kontakta Anna, Linda eller Dan. Här hittar du kontaktuppgifter.

För försäkringsinformatörer

Som försäkringsinformatör är du viktig och kan göra stor skillnad för dina kollegor. Tjänstepensionen ger mer pension, en livförsäkring på upp till en kvarts miljon kronor och en sjukförsäkring på upp till 90 procent av lönen – därför behöver alla arbetsplatser en inspirerande försäkringsinformatör.

PTK erbjuder både grund- och erfarenhetskurser och seminarier för försäkringsinformatörer. Här hittar du vårt kursutbud just nu för försäkringsinformatörer!

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om kursinnehåll och vad som ingår i din roll. Kontakta Pia, Anna eller Linda. Här hittar du kontaktuppgifter.

För klubbordförande

Som klubbordförande är det bra att ha översiktliga kunskaper om de pensions- och försäkringslösningar som gäller för klubbens medlemmar. PTK erbjuder kurser och seminarier för klubbordförande. Här hittar du vårt kursutbud just nu för klubbordförande!

Din kontakt


Anna Allerstrand, Pensions- och försäkringsexpert

Telefon: 08-440 85 06

Skicka e-post


Dan Wallberg, Pensionsexpert

Telefon: 08-440 85 31

Skicka e-post


Linda Norrby, Utbildningsansvarig försäkringsinformation

Telefon: 08-440 85 04

Skicka e-post