Gilla Jobbet - konferens om arbetsmiljö

Datum och ort

10 mars, Sankt Gertrud, Östergatan 7 B, Malmö

Gilla Jobbet är en satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete. Du får ta del av den senaste forskningen, utbyta erfarenheter samt få nya idéer, tips och verktyg. Allt helt kostnadsfritt.

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters gemensamma satsning på att öka kunskaper och engagemang inom arbetsmiljöområdet. Det är en mötesplats med seminarier och föreläsningar där forskare och praktiker inspirerar till arbetet med att skapa ett gott arbetsliv.

Det är ett populärt event och årets upplaga, torsdagen den 24 oktober, blev fullt redan i april. Nu finns en ny chans för alla de som inte hann anmäla sig. Föreläsarna stannar kvar och genomför samma program en gång till dagen efter, fredagen den 25 oktober. 

Under våren 2020 kommer Gilla Jobbet också att genomföras på sex olika orter runt om i landet. Mer information om det kommer senare i år.

På Gilla Jobbet kommer du kunna välja mellan ett 30-tal aktuella seminarier. Allt är kostnadsfritt men vi har en så kallad no-show-avgift på 500 kronor för den som anmäler sig men inte kommer.

Om Gilla Jobbet

Gilla Jobbet startades 2011 eftersom det saknades en gemensam arena där arbetsmiljöfrågan kunde lyftas. Alla organisationer från alla arbetsmarknadens parter är med i projektet. Bakom Gilla Jobbet står AFA Försäkring, Prevent och Sunt arbetsliv tillsammans med PTK, andra fackförbund och arbetsgivarorganisationer inom privata sektorn samt kommun- och landstingssektorn. Gilla Jobbet vänder sig främst till chefer, skydds- eller arbetsmiljöombud och HR-personal.