Gilla Jobbet - konferens om arbetsmiljö

Datum och ort

3 november, Webbsändning

Gilla Jobbet är en satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete. Du får ta del av den senaste forskningen, utbyta erfarenheter samt få nya idéer, tips och verktyg. Allt helt kostnadsfritt.

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters unika satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på̊ landets arbetsplatser. Det är en mötesplats där forskare och praktiker inspirerar till ett gott arbetsliv och skapar engagemang i arbetsmiljöfrågor.

Gilla Jobbet arrangeras av AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv tillsammans med arbetsgivarorganisationer och fack inom den privata sektorn samt kommun- och regionssektorn.

Om Gilla Jobbet

Gilla Jobbet startades 2011 eftersom det saknades en gemensam arena där arbetsmiljöfrågan kunde lyftas. Alla organisationer från alla arbetsmarknadens parter är med i projektet. Bakom Gilla Jobbet står AFA Försäkring, Prevent och Sunt arbetsliv tillsammans med PTK, andra fackförbund och arbetsgivarorganisationer inom privata sektorn samt kommun- och landstingssektorn. Gilla Jobbet vänder sig främst till chefer, skydds- eller arbetsmiljöombud och HR-personal.