Pension och försäkring för förbundsanställda

Publicerat 2018-11-22

Är du anställd på ett av PTK:s medlemsförbund och kommer i kontakt med pension och försäkringar i tjänsten? Gå en utbildning hos oss och få kunskap och tips som underlättar ditt arbete.

En kort film om hur du kan bli säkrare på pensions- och försäkringsfrågor.

Introduktionsutbildning

Om du är nyanställd och behöver övergripande kunskap i pensions- och försäkringsfrågor är introduktionsutbildningen en bra start för dig. Du får lära dig det viktigaste ur lag och kollektivavtal och blir bekant med några av de verktyg som finns på pensionsområdet. Utbildningen förbereder dig för PTK:s grundutbildning i pension och försäkring.

Tid och plats

Grundutbildning

Kommer du i kontakt med pensions- och försäkringsfrågor och vill ha mer än övergripande kunskaper ska du anmäla dig till grundutbildningen. Här går vi lite djupare inom området, skapar nätverk samt arbetar med de verktyg som finns på pensionsområdet. 

För att gå den här utbildningen ska du ha genomgått PTK:s introduktionsutbildning eller ha motsvarande kunskaper.

Tid och plats

Fördjupningsutbildning

Fördjupningsutbildningen passar dig som ofta kommer i kontakt med och företräder medlemmar i pensions- och försäkringsfrågor. Under utbildningen fördjupar du dina kunskaper och förmåga att analysera, förklara och dra slutsatser i ämnet.

För att gå den här utbildningen ska du ha genomgått PTK:s grundutbildning eller ha motsvarande kunskaper. 

Tid och plats

Pia Kviberg

Kursadministratör

08-440 85 15

076-061 08 51