Pension och försäkring för förbundsanställda

Publicerat 2019-04-08

Är du anställd på ett av PTK:s medlemsförbund och kommer i kontakt med pension och försäkringar i tjänsten? Då har vi utbildningar för dig. På våra kostnadsfria kurser får du kunskap, inspiration och tips som underlättar ditt arbete.

En kort film om hur det är att gå på kurs hos PTK.

Uppdatering angående Corona: Vi har beslutat att ställa in eller flytta fram samtliga fysiska utbildningstillfällen i mars och april, med hänvisning till rekommendationer kring Coronaviruset. Är du redan anmäld till en utbildning hos oss under mars och april kommer du att få ett mejl från oss om vad som gäller för det tillfället och framåt.

Introduktionskurs

Om du är ny som förbundsanställd och behöver övergripande kunskap i pensions- och försäkringsfrågor är introduktionskursen en bra start för dig. Du får lära dig det viktigaste ur lagar och kollektivavtal, samtidigt som du bekantar dig med några av de verktyg som finns på pensionsområdet.

Utbildningen ger dig en överblick och förbereder dig för PTK:s grundkurs i pension och försäkring.

Tid och plats

  • 31 mars, Stockholm - Inställd

Grundkurs

För dig som regelbundet arbetar med pensions- och försäkringsfrågor finns grundkursen. Under två dagar går vi lite djupare inom området, skapar nätverk samt arbetar med de verktyg som finns på pensionsområdet. 

För att gå den här utbildningen ska du ha genomgått PTK:s introduktionskurs eller ha motsvarande kunskaper.

Tid och plats för höstens kurser meddelas senare i vår.

Frågor?

Kontakta kursadministratör

08-440 85 00