Pension och försäkring för försäkrings­informatörer

Publicerat 2020-09-18

Är du ny som försäkringsinformatör på din arbetsplats och vill inspirera dina kollegor? Då ska du gå den här utbildningen.

En kort film om hur det är att gå på kurs hos PTK.

Vi kommer att anpassa PTK:s pensions- och försäkringsutbildningar utifrån rådande läge och erbjuder fysiska utbildningar alternativt webbutbildningar. Mer information skickas ut till direkt till deltagare som har anmält sig. Håll även utkik i våra nyhetsbrev och här på PTK:s webbplats om uppdaterad information.

Syfte och upplägg

Syftet med utbildningen är att ge dig grunderna på en övergripande nivå inom pension och försäkring enligt lag och kollektivavtal samt ge dig verktyg och nätverk att ta del av i din roll.

Under utbildningen kommer du att lära dig vilka försäkringar som ingår i ITP och hur de fungerar. Föreläsningar varvas med praktiska övningar och besök hos till exempel Pensionsmyndigheten och Collectum. Du får också tips på hur du bäst kan uppmuntra dina kollegor att själva bli mer engagerade i sin pension.

Det är ett intressant ämne och det ger mycket att övriga kursdeltagare också är så intresserade.

Roger Matzén försäkringsinformatör på Saab

Anmälan och kostnad

Utbildningen är kostnadsfri. Du har rätt till ledighet och ersättning för förlorad arbetsinkomst. Läs mer om villkor för våra kurser. 

Tid och plats

Utbildningen är ett paket med två tillfällen om två dagar vardera. Du måste gå båda delkurserna i samma "paket".

Utbildningar under hösten:

Frågor?

Kontakta kursadministratör

08-440 85 00