Succé igen och Gilla Jobbet rullar vidare

Publicerat 2019-11-21

Det var många, mycket nöjda deltagare som lämnade Folkets hus i Stockholm med nyvunna kunskaper från välbesökta seminarier och med ökat intresse för arbetsmiljöfrågorna.
Intresset för Gilla Jobbet var mycket stort och det fanns även tid för lite mingel mellan seminarierna.
Intresset för Gilla Jobbet var mycket stort och det fanns även tid för lite mingel mellan seminarierna. | Foto: Fredrik Beskow

Ett av Gilla Jobbets uppdrag är att forskning ska komma till praktisk användning på våra arbetsplatser och det finns det goda möjligheter efter årets upplaga av GIlla Jobbet. Intresset var så stort i Stockholm att även extraföreställningen blev helt fullbokad och även om resultatet av utvärderingen inte är helt klar så verkar många tycka att det är den hittills bästa upplagan. Det mesta av det bästa rullar nu vidare och under våren besöker Gilla Jobbet sex städer mellan Malmö i söder och Luleå i norr. Gilla Jobbet vänder sig främst till dig som är chef eller skyddsombud.

Redan nu har många hört av sig för att boka vårens platser och den 9 januari är det dags att anmäla sig till Gilla Jobbet på följande orter:

10 mars – Malmö
12 mars – Göteborg
17 mars – Sundsvall
19 mars – Luleå
24 mars – Växjö
2 april – Karlstad

För den som inte kan vänta tills i vår finns godbitarna i form av filmer och presentationer från Gilla Jobbet samlade på deras webbplats

Gilla Jobbet arrangeras av AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv tillsammans med arbetsgivarorganisationer och fack inom såväl den privata sektorn som kommun- och regionssektorn.