Fyll på och dela med dig av din kunskap

Publicerat 2021-10-26

Med våra seminarier vill vi erbjuda förbundsanställda en ”vitamininjektion” med kunskap och en digital mötesplats. Med bredd och djup tar vi upp olika ämnesområden som du kan ha nytta av i jobbet.

Vi bjuder på allehanda seminarier under november och december – pension och försäkring, visselblåsare, EU-frågor, distansarbete samt PTK och covid-19 är de aktuella ämnena.

Genom att klicka på länkarna kan du läsa mer om och anmäla dig till respektive seminarium. Samtliga seminarier hålls via teams.

Gott & Blandat om pensioner

Ett seminarium där vi tar upp både aktuell och återkommande frågeställningar som rör tjänstepensionen ITP.

Den 9 november kl 08:30 – 10:00. Läs mer och anmäl dig här!

Den nya visselblåsarlagen

I december träder den nya visselblåsarlagen i kraft. Den nya lagen innebär bland annat att företag med fler än 50 anställda, och alla offentliga verksamheter, behöver inrätta en visselblåsarfunktion

Den 11 november kl 09:00 – 10:30. Läs mer och anmäl dig här!

Workshop om distansarbete

Ofrivilligt distansarbete aktualiserades under pandemin. Nu när många tjänstemän återvänder till kontoren är det inte lika självklart att vara fysiskt på plats alla dagar i veckan. På workshopen diskuterar vi hur kan hantera fråga framöver.

Den 18 november kl 09:00 – 10:30. Läs mer och anmäl dig här!

PTK under pandemin – och vad händer framåt?

Genom att snabbt kunna anpassa PTK:s kollektivavtal till den rådande situationen och hantera uppkomna arbetsmiljöfrågor har vi, tillsammans med medlemsförbunden, kunnat stötta de privatanställda tjänstemännen.

Den 24 november kl 09:00 – 10:30. Läs mer och anmäl dig här!

Minimilöner, lönetransparens och andra aktuella EU-frågor

På seminariet tar vi upp de frågor de mest aktuella frågorna för Arbetsmarknadens EU-råd. Vi berättar även om vad EU-råd är och hur arbetet sker inom PTK och tillsammans med övriga parter.

Den 2 december kl 09:00 – 10:30. Läs mer och anmäl dig här!