Nu öppnar vi anmälan till höstens kurser

Publicerat 2022-04-21

Passa på att få koll på vad den nya Trygghetsöverenskommelsen innebär, djupdyk i pension och försäkring för att hjälpa medlemmar och kollegor eller stärk ditt inflytande som arbetstagarledamot i bolagsstyrelsen.

På uppdrag av våra 25 medlemsförbund utbildar PTK inom frågor som rör trygghetsöverenskommelsen, pension, försäkringar och bolagsstyrelser. Det är allt från korta digitala utbildningar, till lärarledda webbutbildningar och fysiska kurser. De vänder sig till förtroendevalda och anställda i våra medlemsförbund och de är kostnadsfria.

Trygghetsöverenskommelsen

Trygghetsöverenskommelsen har kallats den största reformen av anställningstryggheten sedan 70-talet. PTK utbildar förtroendevalda och förbundsanställda om reformens alla delar, men fokus ligger på de tillfällen när det är extra viktigt att förbunden inom PTK uppträder gemensamt. Här finns även platser kvar på vårens utbildningar.

Läs mer här!

Pension och försäkring

Är du förtroendevald eller anställd på ett av PTK:s medlemsförbund och kommer i kontakt med pension och försäkringar i rollen? Då har vi utbildningar för dig. På våra kurser får du kunskap, inspiration och tips som underlättar ditt arbete.

Läs mer här!

Arbetstagarledamöter i bolagsstyrelser

På våra utbildningar får du kunskap och verktyg för att kunna engagera dig och nå inflytande som arbetstagarledamot i styrelsen. Vi har flera olika utbildningar beroende på hur din roll ser ut. ”Ta plats som arbetstagarledamot” är en digital utbildning som vänder till alla som är nyfikna på vad det innebär att av detta utvecklande uppdrag.

Läs mer här!