Ny i styrelsen? Utbilda dig hos oss

Publicerat 2022-08-29

Är du ny som arbetstagarnas representant i styrelsen? Då har vi utbildningen du behöver för att förstå ditt ansvar och dina rättigheter och kunna ställa de rätta frågorna. På uppdrag av våra 25 medlemsförbund utbildar PTK arbetstagarledamöterna.

Endagsutbildningen Rollen som bolagsstyrelseledamot vänder sig till dig som är ny som styrelseledamot. Här går vi igenom vad rollen innebär och hur du kan nå inflytande. Vi besvarar frågor som: Vilket ansvar har jag? Vad får jag säga på styrelsens möten? Vad får jag berätta för mina kollegor? Hur kan jag påverka? Har jag rätt till arvode?

Rollen som bolagsstyrelseledamot är en kostnadsfri webbutbildning i Teams. Du har rätt till ledighet med bibehållen lön under utbildningstiden.

Utbildningstillfällen i höst:

Läs mer om våra bolagsstyrelseutbildningar här