Tips från Gilla Jobbet

Publicerat 2022-12-06

Nu har Gilla Jobbet samlat ihop material som ska underlätta arbetsmiljöarbete. Oavsett om du var på något av Gilla Jobbets event, såg det digitalt eller inte hade möjlighet att komma kan du ha nytta av tipsen.

Filmade pass på YouTube

Gilla Jobbets YouTube-kanal hittar du filmer från det senaste eventet i Växjö. Där har de även samlat det bästa från tidigare event.

Tips från Afa Försäkring

Afa Försäkring arbetar inte bara med försäkringar utan det förebyggande arbetet sträcker sig över flera arbetsmiljöområden. Kika in på deras webbplats och läs om hur din arbetsplats kan ta del av de insatser Afa Försäkring gör för att bidra till ett friskt och tryggt arbetsliv.

Stöd för arbetsmiljöarbete

Tips från Prevent

Hos Prevent kan du fylla på dina arbetsmiljökunskaper bland annat genom deras webbinarier som du hittar på prevent.se. Här tar de upp ämnen som sexuella trakasserier, belastningsergonomi och framgångar och fallgropar med det hybrida kontoret. Du kan ta del av både kommande och inspelade webbinarier.

Passa också på att anmäla dig till Prevents nya mejlskola – skyddsombudets bästa vän, så får du tre mejl med tips och råd till dig som är ny som skyddsombud. Eller ta del av våra fem mikropaus-filmer som ger inspiration till rörelse och variation på jobbet. Allt är kostnadsfritt och du hittar det här: