Publiceringsriktlinjer för Tjänstepensionens dag

Publicerat 2022-09-19

Årets kampanj är i samarbete med en känd teve-profil. På grund av att denna profil har andra avtal att förhålla sig till finns det vissa saker som ni behöver förhålla er till när ni delar innehållet om Tjänstepensionens dag i era sociala medier eller webbplatser.

Vid delning av innehåll på sociala medier är det okej att dela länkar till de youtube-videos som finns om Tjänstepensionens dag, och som denna profil figurerar i. Däremot får ingen utom Tjänstepensionens dag använda denna profils namn eller bild i det egna innehållet, i inlägget eller på hemsidorna.

På Tjänstepensionens dags egna kanaler figurerar teve-profilen, och ni är alltså obehindrade att dela dessa inlägg. Ni behöver bara se över text ni själva skriver.

Exempel på text som är ok:

”I dag firar vi Tjänstepensionens dag! Varför inte fira genom att besöka tjanstepensionensdag.se för att se vad du har i tjänstepension. Vill du se hur glad man kan bli när man inser att man har tjänstepension, kolla här!

Länk till hemsidan: https://tjanstepensionensdag.se”

Exempel på text som inte är ok:

I år har vi samarbetat med Förnamn Efternamn, kolla in filmerna för att se hur glad hen blev när hen insåg att hen hade tjänstepension!”